Man die buurvrouw kapte na zes weken aangehouden

GFC NIEUWSREDACTIE- De politie van Latour heeft op 8 juli de 52-jarige Mohamed R. alias Muka aangehouden.

Mohamed wordt ervan verdacht op 30 mei zijn buurvrouw door tot nog toe onduidelijke reden een kapverwonding te hebben toegebracht.

De politieambtenaren deden na de melding dat een man aan de Goede Verwachting tekeerging, het adres aan voor onderzoek.

Daar aangekomen troffen de wetsdienaren de ongeveer 50-jarige Rashbatie S. met een kapverwonding aan haar linker arm aan. De gewonde vrouw gaf de politieambtenaren te kennen dat haar buurman haar met een scherp voorwerp de kapverwonding heeft toegebracht.

De politie begaf zich naar de woning van Mohamed en trof deze met een bastverwonding op zijn hoofd aan. De man verklaarde dat zijn buurvrouw hem met een stok heeft mishandeld.

Zowel het scherp voorwerp als de stok werden in beslag genomen en werden beiden voor medische behandeling verwezen naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hierna moesten zij zich voor aangifte aanmelden op het politiebureau.

Rashbatie deed na medisch te zijn behandeld vanwege een sterfgeval op 2 juni aangifte tegen haar buurman. De verdachte werd opgespoord en op 8 juli door de politie aangehouden.

Bij de voorgeleiding heeft hij ontkent het strafbaar feit te hebben gepleegd en geeft aan juist door de buurvrouw met een stok te zijn geslagen.

Mohamed heeft zich echter niet medisch laten behandelen en heeft zich ook nimmer aangemeld bij de politie.

Hij is door de politie in verzekering gesteld.

Overige berichten