Man die bij auto- ongeluk ‘om het leven kwam’: wij moeten feest vieren en niet treuren als mensen overlijden

nde2

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een Amerikaan die betrokken was bij een ernstig auto- ongeluk waarbij zijn vriendin om het leven kwam en zijn vriend die ook in het voertuig zat tot op heden in coma ligt, zegt dat wij liever feest kunnen vieren in plaats van treuren als iemand komt te overlijden.

Cody Dobler die zwaargewond raakte en tijdelijk dood werd verklaard vertelt in een openhartig gesprek met de JeffMara podcast dat hij op een gegeven moment in een totaal andere wereld terecht kwam.

“Mijn geest werd met een snelheid, ik denk veel sneller dan het licht, gekatapulteerd naar het verre universum. Het was een intens zalig gevoel zonder angst”.

“Ik kwam op een plek waar het vreselijk mooi is. Het is daar zo fantastisch, dat ik het niet met woorden kan beschrijven. Woorden zouden daar geen recht aan doen”.

“Voor mij was het alsof ik weer thuis kwam, het was meer dan grandioos”, verzekert Cody die ruim vijf maanden moest revalideren.

OOK INTERESSANT
73 bedrijven zorgen er mogelijk voor dat Surinamers ernstig verslaafd raken aan gokken in casino's

Personen hoeven volgens hem helemaal niet bang te zijn voor wat er na de dood gebeurt.

“Wij mensen komen daar vandaan en horen daar thuis. Een ieder die komt te overlijden gaat terug naar huis, ik weet het zeker”.

nde2

Cody Dobler

“Ik ben niet gek, ik weet wat ik daar heb meegemaakt en gezien. Mijn zintuigen waren zeer actief, veel scherper dan hier op aarde. Het was mijn tijd nog niet en werd terug gestuurd naar de aarde”.

“Ik hou van het leven. Ik sport vaak, doe leuke dingen, heb kinderen, een goed leven en hoef nog niet “dood”. Maar ik ben er helemaal niet bang voor wanneer het zover is”.

De ervaringsdeskundige is van mening dat wij niet te lang of eigenlijk helemaal niet moeten treuren als dierbaren komen te overlijden.

“Ik weet dat het erg zwaar is om een dierbare kwijt te raken. Ook het gemis is niet gemakkelijk”.

OOK INTERESSANT
Respectloos gedrag jegens president Santokhi heeft verwoestend effect op samenleving

“Maar desondanks zouden wij eigenlijk feest moeten vieren. Geloof me, alle overledenen zijn in het paradijs en hebben het daar heel veel beter. God straft niemand! Ze zijn daar allemaal intens gelukkig”, aldus Cody Dobler.