Man betrapte echtgenote naakt in bed met goede vriend

GFC NIEUWSREDACTIE- De politie van de Nieuwe Grond heeft op 13 juli de 34-jarige Vikash C. aangehouden, nadat hij een goede vriend – die hij in zijn huis op bed betrapte met zijn echtgenote – had verwond met een scherp voorwerp.

Bij aankomst op de locatie trof de politie de 32-jarige Koemar D. (32) aan, van wie beide benen besmeurd waren met bloed.

Onderzoek wees uit dat Vikash die ongeveer dertien jaar gehuwd is met zijn vrouw Gaytrie J. (31) bij aankomst thuis hun vier minderjarige meisjes in de woonkamer aantrof.

Zijn vrouw zag hij niet in hun slaapkamer en vond dat vreemd. Hij ging op onderzoek uit en bleek een andere slaapkamer op slot te zijn.

Hij klopte op die deur en hoorde de stem van zijn vrouw Gaytrie. Hij vroeg haar de deur te openen, maar ze weigerde dat te doen.

Vikash vertrouwde de zaak niet en trapte vervolgens de deur open. Hij zag een man op wie hij goed bevriend was in zijn boxerbroek uit het raam springen. Zijn vrouw die op dat moment niet gekleed was, hield hem tegen om de man achterna te gaan.

Vikash greep vermoedelijk uit boosheid naar een scherp voorwerp die in de keuken was en ging op zoek naar de man. Op het leegstaand perceel naast hun woning trof hij de man op zijn buik liggen.

Hij zwaaide met het scherp voorwerp in de richting van Koemar, waarbij de man aan beide benen gewond raakte.

Het slachtoffer kleedde zich daarna aan met zijn kledingstukken die inmiddels door de vrouw naar het leegstaand perceel waren gegooid en begaf zich voor hulp naar de overburen.

De buren die vermoedde dat de met bloed besmeurde man een strafbaar feit had gepleegd, schakelden de politie in.

Bij aankomst van de politieambtenaren kwam het motief tot de kapverwondingen aan het licht en werd Vikash door de politie aangehouden.

Het slachtoffer werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch ziekenhuis Paramaribo. Hij werd ter observatie in de ziekeninrichting opgenomen, maar is intussen ontslagen en voor verdere medische behandeling naar de chirurg verwezen.

De verdachte Vikash C. is door de politie achter slot en grendel geplaatst.

Overige berichten