fbpx

Popicoon Madonna start dit jaar haar wereldtournee op 64-jarige leeftijd

GFC NIEUWSREDACTIE- Zoals verwacht heeft Madonna data aangekondigd voor ‘Madonna: The Celebration Tour’, in een virale video met een knipoog naar haar film ‘Truth or Dare’ uit 1990.

De video bevat Judd Apatow, Jack Black, Lil Wayne, Diplo, Bob the Drag Queen, Kate Berlant, Larry Owens, Meg Stalter, Eric Andre en culmineert met Amy Schumer die Madonna uitdaagt om op tournee te gaan en haar vier decennia aan megahits uit te voeren.

De zangeres zal de uitdaging aangaan vanaf 15 juli, met een tour die “haar ongeëvenaarde catalogus van muziek van de afgelopen 40-plus jaren zal benadrukken”, aldus de aankondiging. Het zal ook “respect tonen voor de stad New York, waar haar carrière in de muziek begon.”

Geproduceerd door Live Nation, zal de 35-steden tellende wereldwijde tour op 15 juli in Noord-Amerika van start gaan in Rogers Arena in Vancouver, BC met stops in Detroit, Chicago, New York, Miami, Los Angeles en meer voordat ze zijn weg vindt naar Europa, waar ze in de herfst 11 steden zal raken, waaronder Londen, Barcelona, Parijs en Stockholm, onder andere. De tour eindigt op 1 december in Amsterdam.

BEKIJK OOK
Tiener Playboy Bunny die hugh Hefner's 'duivelskind' op 19-jarige leeftijd heeft geaborteerd, zegt dat ze blij was om hem te zien sterven

“Ik ben enthousiast om zoveel mogelijk nummers te verkennen in de hoop mijn fans de show te geven waar ze op hebben gewacht”, zegt Madonna in de aankondiging.

Bob the Drag Queen (a.k.a. Caldwell Tidicue) zal de speciale gast zijn op alle data van de tour.

Foto: Ricardo Gomes