fbpx

Luierdragende vrouw niet meer welkom bij familie vanwege nare geurtjes

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een vrouw die woont in Paramaribo, Suriname, en noodgedwongen luiers moet dragen wordt door verschillende familieleden afgestoten.

De onfortuinlijke vijftig- plusser heeft sinds korte tijd incontinentieklachten, ze kan zowel haar urine en ontlasting niet optimaal inhouden.

De dochter van de patiënte vertelt aan de GFC Nieuws lifestyleredactie dat diverse familieleden zich openlijk schuldig maken aan discriminatie.

Zij hebben haar gevraagd om haar moeder niet meer mee te brengen naar familiebijeenkomsten of feesten. De reden zou zijn dat ze nare geuren zou afgeven.

Tijdens het laatste familiefeest waar het discriminatieslachtoffer aanwezig was, gingen enkele bezoekers er zelfs toe over om mondkapje aan te trekken in de hoop dat ze minder last zouden hebben van de stank.

Het kind van de geplaagde vrouw legt echter uit dat er helemaal geen sprake is van nare geurtjes.

BEKIJK OOK
Ontevreden vrouw stuurt vriend naar dokter voor vergroting geslachtsdeel

“Mijn moeder stinkt helemaal niet. Het was een grote fout van haar om haar zus eerlijk te vertellen dat ze luiers aantrekt”.

“Nu het binnen de familie bekend is, ruikt ineens een ieder een geur. Mijn ma droeg al maandenlang luiers. Toen men dat niet wist, rook men niets”.

‘Het is gewoon een belachelijk idee dat men heeft. Het is zeer triest dat sommige mensen zich zo gevoelloos opstellen”, aldus de dochter van gedupeerde.

Ze zegt een deel van haar familie zeer kwalijk te nemen voor hun gedrag en wil de rest van haar leven nooit meer iets met ze te maken hebben.

Foto ter illustratie.