fbpx

Lisa Marie Presley gaf meer dan US $ 92.000 per maand uit voordat ze stierf

GFC NIEUWSREDACTIE- Lisa Marie Presley gaf voor haar dood meer dan US $ 92.000 uit en was mogelijk slechts US $ 4 miljoen waard toen ze overleed.

Het enige kind van Elvis, dat donderdag op 54-jarige leeftijd overleed aan een dubbele hartaanval, was de fiscus ook 1 miljoen dollar verschuldigd.

Juridische documenten verkregen door The Blast in november, die sinds haar overlijden opnieuw zijn opgedoken, toonden haar maandelijkse uitgaven van meer dan US $ 92.000.

Ze toonden ook aan dat haar maandelijkse uitgaven US $ 23.500 aan huur omvatten en US $ 1.078 voor Maserati-betalingen.

Uit documenten bleek ook dat Lisa Marie US $ 95.266 aan contante activa had, US $ 714.775 aan aandelen en obligaties en een schuld van US $ 1 miljoen had bij de IRS.

BEKIJK OOK
Pamela Anderson wist dat vriend vreemdging toen ze hem 'zijn penis in de wasbak zag wassen'

Lisa Marie ontving het hele landgoed van Elvis toen hij in 1977 op 42-jarige leeftijd overleed. Ze nam de controle over de trust over op 25-jarige leeftijd in 1993.

Elvis was slechts ongeveer US $ 5 miljoen waard toen hij stierf, maar Lisa Marie bracht miljoenen binnen door Graceland in een toeristische attractie te veranderen en Elvis Presley Enterprises op te zetten om zijn imago en nalatenschap te verzilveren.

Maar in 2005 verkocht haar business manager Barry Siegel na een juridische strijd 85 procent van haar aandeel in het bedrijf, waardoor ze geen controle had over de naam en beeldrechten van haar vader.

Foto: Chris Delmas/AFP via Getty Images