Lions Paramaribo en vrienden doneren weer 200 balen rijst

GFC NIEUWSREDACTIE- Lions Club Paramaribo Central heeft vandaag in samenwerking met enkele Lions-vrienden waaronder Rijstpak en Baitali Group wederom een schenking gedaan van 200 balen rijst met een totaal gewicht van 5000 kilogram.

Deze schenking is gedaan aan het Nationaal Coördinatie Centrum voor Rampenbestrijding (NCCR) dat momenteel bezig is om goederen te verzamelen voor verscheping naar St. Vincent and the Grenadies.

Het eiland kampt met grote problemen sinds 9 april in verband met de vulkaan La Soufrière uitbarsting en is sprake van een rampsituatie. Veilig drinkwater, voedsel en andere belangrijke basisgoederen ontbeert men momenteel.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Vader laat peuter met diarree een uur lang in heet water zitten, kindje sterft

De Lions helpt altijd de hulpbehoeftige mens in nood. Ook op het eiland St. Vincent zijn er Lions Clubs die ook problemen hebben in deze ramp situatie.

Lions Club Paramaribo Central, de grondlegger van het Lionisme in Suriname en het Caraibisch gebied ziet het als een plicht om onze fellow Lions, en fellow Caricom-burgers te helpen in deze noodsituatie.

Op 6 mei heeft Lions Club Paramaribo Central in samenwerking met Lions vrienden waaronder Sun Rice rijstverwerking en exportbedrijf en Arni Food and Beverages respectievelijk 600 zakken rijst (10.000 kilogram) alsook 1500 liters drinkwater geschonken aan het NCCR voor verscheping naar St. Vincent and the Grenadies.

De hulpgoederen welke het NCCR heeft verzameld worden de komende dagen onder de Surinaamse vlag naar St. Vincent and the Grenadies.

Overige berichten