Lions Club Paramaribo Central zet zich in voor Mangrove Project te Weg Naar Zee

prof naipal lions tewari mangroveproject

GFC NIEUWSREDACTIE- In het kader van hun inzet voor milieubehoud en gemeenschapsontwikkeling, heeft Lions Club Paramaribo Central vanochtend een symbolische stap gezet door een genereuze hoeveelheid hout te schenken aan Prof. Naipal van de Anton de Kom Universiteit van Suriname (Adek).

Deze donatie is bestemd voor het befaamde Mangrove Project gelegen aan de Weg naar Zee, dat wordt gezien als een van de paradepaardjes van Naipal en al enkele jaren met succes wordt uitgevoerd.

Het Mangrove Project heeft zich ontwikkeld tot een markant initiatief op het gebied van natuurbehoud in Suriname. De focus van dit project ligt op het herstellen en behouden van de kostbare mangrovebossen langs de Weg naar Zee, een cruciale en kwetsbare ecologische zone.

De recente donatie van hout versterkt de voortdurende inspanningen van de club om het ecosysteem te ondersteunen en te herstellen.

De donatie vormt slechts een onderdeel van de voortdurende inspanningen van Lions Club Paramaribo Central om een positieve impact te hebben op het milieu en de gemeenschap.

OOK INTERESSANT
42- jarige dame gaat met krulspelden naar sollicitatiegesprek in Paramaribo

Het Mangrove Project blijft een levendig voorbeeld van hoe betrokkenheid, toewijding en samenwerking kunnen resulteren in duurzame veranderingen die verder reiken dan de grenzen van het heden.

Door hun voortdurende inzet en steun voor het Mangrove Project blijft Lions Club Paramaribo Central een lichtend voorbeeld van hoe burgerinitiatieven kunnen bijdragen aan een groenere, gezondere en veerkrachtigere toekomst voor zowel de natuur als de menselijke gemeenschap.