fbpx

Leonardo DiCaprio is het zat met reputatie dat hij alleen date met jonge vrouwen

GFC NIEUWSREDACTIE- Leonardo DiCaprio is ongelukkig met de reputatie die hij heeft voor het daten van vrouwen die veel jonger zijn dan hij.

Een bron meldt dat de Amerikaanse ster “niet tevreden” is met de manier waarop de media momenteel zijn liefdesleven portretteren. Hij wil echter een ‘echte’ relatie vinden, zoals zijn voormalige vijfjarige romance met Camila Morrone.

Eind januari werd DiCaprio, 48, gespot op de EP-releaseparty van Ebony Riley met model Eden Polani, 19. Meteen werden de twee romantisch gekoppeld vanwege de controversiële datinggeschiedenis van de Oscar-winnende acteur.

Maar de bron ontkende zijn betrokkenheid bij Polani en zei: “Leo is op dit moment erg vrijgezel en hij is niet enthousiast over de hype die suggereert dat hij op zoek is naar deze zeer jonge vrouwen.” De bron beweerde ook dat “hij nergens heen kan gaan zonder gelinkt te worden aan de jongste mooie vrouw daar.”

Sinds de foto van DiCaprio en Polani werd vrijgegeven, waren velen geschokt door het bijna 30-jarige leeftijdsverschil tussen de twee. Het publiek maakte grappen over de A-lister en één gebruiker schreef: “De tupperware van mijn moeder is ouder dan de nieuwe vriendin van Leonardo DiCaprio”, naast het vergelijken van DiCaprio en Polani met The Last of Us-collega’s Pedro Pascal en Bella Ramsey die hetzelfde leeftijdsverschil hebben.

OOK INTERESSANT
's Werelds oudste dragqueen op 92-jarige leeftijd overleden

De Once Upon a Time in Hollywood-hoofdrolspeler heeft een lange geschiedenis van het daten met vrouwen jonger dan 25 jaar. Zijn relatie met Morrone begon in 2017 toen het model 20 jaar oud was en DiCaprio 43 jaar oud. Het paar had vijf jaar een relatie, waarbij The Wolf of Wall Street-acteur Morrone slechts enkele weken nadat ze 25 werd dumpte.

Speculaties over DiCaprio’s datinggewoonten begonnen aan het begin van zijn carrière toen de 24-jarige ster begon te daten met supermodel Gisele Bünchen, die op dat moment 18 was. Sinds het begin van DiCaprio’s sterrendom heeft hij niemand ouder dan 27 jaar gedatet.