fbpx

Liefdeskoppel op bijna het zelfde tijdstip geboren, 15.03 uur: ‘wij zijn soulmates’

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 57- jarige rijke zakenman die woont in Suriname zegt dat hij zeker weet dat hij eindelijk de vrouw van zijn leven is tegengekomen.

De vijftiger heeft in november 2022 via internet een dame leren kennen uit de Nederlandse hoofdstad Amsterdam die 12 jaar jonger is.

Toen de twee het online met elkaar hadden over hun sterrenbeelden, kwam ook het uur van hun geboorte terloops aan de orde.

Op de man zijn geboorteakte staat dat hij om 15.03 uur het eerste levenslicht zag. Hij vroeg vervolgens aan haar om ook te controleren hoe laat dat bij haar het geval is geweest.

Onderzoek van de 45- jarige wijst uit dat ze om 15.04 uur uit de buik van haar moeder werd gehaald.

OOK INTERESSANT
De meeste dames verdienen geen rijke vent en mannen geen mooie vrouw, vindt relatiespecialist

De man heeft volgens eigen zeggen nu nog een ‘toxic living apart together relationship‘ met een andere vrouw die hij binnenkort zal verbreken.

Hij vertelt verder aan GFC Lifestyle dat hij plannen heeft om zijn online vriendin naar zijn land te halen. Het doel is om met haar samen te gaan wonen.

“Wij voelen het beiden al aan, wij zijn soulmates. De ‘man daarboven’ heeft ons bij bij elkaar gebracht want wij zijn voor elkaar bestemd“, zegt hij aan GFC.

De twee tortelduiven hebben overigens verschillende sterrenbeelden.

Foto ter illustratie.