fbpx

Kinderen weggehaald bij overgrootmoeder omdat ze constant vulgaire scheldwoorden gebruikt

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Twee kinderen van vier en zes jaar oud die bij hun overgrootmoeder in het district Wanica in Suriname woonden, zijn deze week om heel opmerkelijke reden ergens anders ondergebracht.

De hoogbejaarde die binnen haar familie juist bekend stond als een persoon met goede normen en waarden, scheldt de laatste maanden bij het minste en geringste incident een ieder in haar omgeving de huid vol.

De oude dame maakt daarbij ook gebruik van extreem vulgaire schuttingtaal waarbij zelfs geslachtsdelen van vrouwen en mannen vaak aan de orde komen.

Zij gaat tijdens haar woedeaanvallen zodanig tekeer, dat haar achterkleinkinderen bang voor haar zijn geworden.

Het KIVC dat op de hoogte is van deze familiekwestie, gaf maandag het advies aan de ouders om hun kinderen ergens ander te laten wonen nadat de hoogbejaarde het afgelopen weekend weer fulmineerde.

BEKIJK OOK
Meisje (13) uit Amsterdam mag opa niet meer bezoeken nadat hij 'schuine' opmerking maakte

De vader en moeder die in het binnenland werken en niet in staat zijn om hun kinderen zelf op te voeden, hebben een tante van de kleintjes  bereid gevonden om tijdelijk voor ze te zorgen.

Het VrouwenCollectief laat aan GFC Nieuws weten dat het sterk vermoeden bestaat dat de vrouw begint te dementeren.

De familie is door het KIVC aanbevolen om haar naar een psychiater te brengen zodat er een officiële diagnose kan worden gesteld.

Foto ter illustratie.