fbpx

Kinderen van alleenstaande moeders worden 10 keer vaker alcoholist of andersoortige verslaafde, zegt relatiecoach

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Kinderen die opgroeien met alleenstaande moeders worden op volwassen leeftijd 10 keer zo vaak een alcoholist in vergelijking met kleintjes die door beide ouders zijn grootgebracht.

Ook de kans om als verslaafde aan andere verdovende middelen door het leven te gaan is tien keer groter. Hetzelfde geldt voor tienerzwangerschappen, het ten uitvoer brengen van een zelfverkozen dood en het vroegtijdig stoppen op school.

Dat beweert althans de populaire Amerikaanse relatiecoach Matt Cross. Hij zegt zijn uitspraken te baseren op basis van harde cijfers van het Amerikaanse censusbureau.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Toename ‘mysterieuze’ kindersterfte in India veelal door onhygiënische omstandigheden

Cross zegt zich mateloos te storen aan vrouwen die geen rekening houden met volgens hem, de enorme schade die ‘single mothers’ hun kinderen en de maatschappij aandoen.

BEKIJK OOK
Inmiddels overleden arts die voor gewetenloze oplichter werd uitgemaakt blijkt toch gelijk te hebben

“Denk eerst goed na voordat je het bed induikt met allerlei mannen die je tegenkomt. Leer je benen gesloten houden”.

“Denk niet alleen aan jezelf, maar ook aan het kind en de last die je later hiermee veroorzaakt voor de samenleving. Kies voor een degelijke man indien je een kind op de wereld wil zetten en voedt die samen met de echte vader op”, aldus de relatiecoach.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER