fbpx

Kanye West koopt woning tegenover huis Kim Kardashian en kinderen

GFC ENTERTAINMENTREDACTIE- Kanye West heeft iets nieuws bedacht om zijn aanstaande ex-vrouw Kim Kardashian vaker te kunnen zien.

De 44-jarige rapper, die tegenwoordig als Ye door het leven gaat, heeft namelijk het huis tegenover dat van Kardashian en hun kinderen gekocht. Dat schrijft Radar.

De rapper heeft al meerdere keren gezegd dat hij graag een hereniging wil met Kardashian. Onlangs deed hij nog een smeekbede, in de hoop dat ze bij hem terugkeert.

Kardashian lijkt zelf geen zin te hebben in een hereniging. Ze is de afgelopen tijd vaak te zien met komiek Pete Davidson en eerder deze maand werd bekend dat ze haar eigen achternaam terug wil.

BEKIJK OOK
Pamela Anderson wist dat vriend vreemdging toen ze hem 'zijn penis in de wasbak zag wassen'

De realityster draagt nu nog de achternaam van haar aanstaande ex-man, maar heeft een verzoek ingediend bij de rechter om daarvan af te komen. Bovendien diende ze een verzoek in bij de rechter om de scheiding met hem er sneller door te krijgen.

West en Kardashian gingen begin dit jaar na bijna zeven jaar huwelijk uit elkaar. Het stel heeft vier kinderen: dochters North (8) en Chicago (3) en zoons Saint (6) en Psalm (2).