fbpx

Kale en korte man vol tatoeages één van ‘s werelds meest invloedrijke mannen

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Het wordt door velen als vanzelfsprekend aangenomen dat vooral langere mannen meer gezag afdwingen in vergelijking met korte heren.

Vooral in de Verenigde Staten van Amerika beweren veel lifestyledeskundigen dat de lichaamslengte ook een belangrijke rol speelt bij voornamelijk vrouwen. Erg korte mannen zouden volgens hen minder aantrekkingskracht hebben.

Uit Amerikaanse onderzoek blijkt bovendien dat langere mannen meer kans hebben op hogere startsalarissen evenals algemeen inkomen.

Een relatiedeskundige uit Miami, Florida, vertelt echter aan GFC Lifestyle in Den Haag dat zij het niet helemaal eens is met deze theorieën.

joe rogan instagram | GFC

Joe Rogan

Zij zegt dat er tal van voorbeelden zijn waarbij juist mannen met een korte lichaamslengte goed scoren. Zij haalt aan dat een kale en korte man vol tatoeages momenteel één van ‘s werelds meest invloedrijke mannen is.

BEKIJK OOK
Als je collega niet fris ruikt kan je dat liever direct en eerlijk vertellen

“Joe Rogan straalt ondanks zijn kort lichaam toch heel veel gezag uit en heeft dat ook. Het blijkt dat er dus nog compensatiemogelijkheden zijn voor degenen die niet het geluk hebben lang te zijn”.

Zij verwijst ook naar de lichaamslengtes van de Franse president Emmanuel Macron, 1.73 meter en de Russische leider Vladimir Poetin, 1.70 meter.

Deze korte mannen hebben net als velen het Napoleon-complex, een populaire overtuiging dat kleine mannen hun gebrek aan lengte compenseren door dominant gedrag en agressie.

Foto: instagram.com/joerogan