Man die bejaarde moeder vaker bedreigde en mishandelde ingesloten

GFC NIEUWSREDACTIE- Fabian F. (33) is door de politie van Latour gearresteerd voor bedreiging en mishandeling van zijn moeder.

Deze verdachte die heel agressief is, heeft op 11 mei zijn broer en moeder met de dood bedreigd. De agressieve jongeman bracht daarbij zijn 66-jarige moeder enkele vuistslagen toe op haar hoofd.

De broer, van wie Fabian drie maanden terug twee mobiele telefoontoestellen had gestolen, legde dit ontoelaatbaar gedrag van zijn jongere broer met een mobiele telefoon vast.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Man boos omdat echtgenote geen jongetje baart, gooit dochters in waterput

De bejaarde vrouw deed op 12 mei aangifte van deze mishandeling bij de politie. Echter wenste zij medisch niet te worden behandeld. De verdachte werd opgespoord, maar wist uit handen van de politie te blijven.

Fabian wendde zich op 24 mei tot zijn moeder en vroeg haar naar geld. Toen de vrouw hem aangaf geen geld te hebben, nam hij zonder meer SRD 30 uit de tas van zijn moeder. Hierna bedreigde hij haar te zullen doden en dat hij de woning in brand zou steken.

De driftkop pakte vervolgens een bezemstok waarmee hij zijn moeder slagen toebracht op het lichaam. Het slachtoffer liep letsels op en moest medisch worden behandeld.

Voor aankomst van de politie had de verdachte de plek verlaten, maar hij werd op 26 mei aangehouden.

BEKIJK MEER GFC BIZAR NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten