Jongeman (21) in Paramaribo op Valentijnsdag weggejaagd door racistische vader van meisje

GFC NIEUWSREDACTIE- Een 21- jarige jongeman uit Paramaribo die dacht een goede beurt te maken bij een meisje is zondag, Valentijnsdag, van een koude kermis thuisgekomen.

GFC Nieuws verneemt van vrienden van de jongen dat hij in de ochtenduren een bezoek bracht aan het huisadres van een 17- jarig meisje dat woont in de omgeving van de Powisiestraat in het noorden van Paramaribo.

Het was zijn intentie om een bosje bloemen aan haar te geven.

De twee zouden via internet al enkele weken contact met elkaar hebben, zijn internetvrienden, maar hebben nog geen liefdesrelatie.

Volgens informatie vroeg de vader van het tienermeisje waarvoor hij hij aan de poort stond. Toen de vader doorhad dat de 21- jarige bloemen aan zijn dochter wilde aanbieden, ontstak hij in woede en jaagde de charmeur de straat uit.

Niet lang daarna werd hij bovendien zonder enige opgaaf van reden op Whatsapp geblokkeerd door het meisje.

De makkers van de jongen vertellen aan GFC dat ze geen moeite zouden hebben met het gebeurde, echter stoort het hen enorm dat de man tijdens het wegjagen racistische en diep beledigende taal heeft uitgeslagen.

De GFC Nieuwsredactie  heeft de jongemannen geadviseerd om aangifte te doen bij de politie. Racisme is te alle tijde onaanvaardbaar en daarenboven strafbaar.