fbpx

Vrouw die hartstilstand kreeg is ervan overtuigd: wij zijn geesten die even op aarde komen in menselijk lichaam

GFC LIFESTYLEREDACTIE- De Amerikaanse Geri Burke kreeg een hartstilstand nadat ze zich een paar dagen ervoor niet zo lekker voelde.

Ze werd op tijd gereanimeerd en in het ziekenhuis vochten artsen voor haar leven. Er moest met spoed een pacemaker in haar lichaam worden geplaatst.

Burke vertelt in gesprek met Jeff Mara dat ze tijdens haar hartstilstand in een heel andere maar fantastische wereld terecht kwam.

“Het is een wereld waarin er geen haatgevoelens bestaan, ook geen verdriet, pijn, zorgen, jaloezie, boosheid of andere negatieve emoties. Alles in die andere zeer mooie realiteit draait om 1 ding: liefde, intense liefde”, beweert ze.

BEKIJK OOK
Vader dwingt dochter (26) in Nederland om maandelijks 10 procent van haar salaris aan hem te schenken

“Ik heb daar geleerd wat de waarheid is. Wij zijn geestentiteiten die even naar de aarde zijn gekomen in een fysiek lichaam met het doel om te leren, verder te groeien en heel andere gevoelens te ervaren”, aldus Burke.

Volgens haar gaan mensen die fysiek zijn overleden terug naar die mooie plek. Ze is ervan overtuigd dat daar in de geestenwereld ons echte thuis is.