Jonge gewillige Surinaamse vrouwen maken het land tot een paradijs voor ons, zeggen bejaarde Nederlanders

GFC NIEUWSREDACTIE- De jonge gewillige Surinaamse vrouwen maken dit land tot een paradijs voor ons. Het gaat zo makkelijk en snel, het veroveren van deze meisjes hun harten. We hoeven er  geen moeite voor te doen om ze het bed in te krijgen.

Dat zeggen twee hoogbejaarde van oorsprong Nederlandse mannen die al langere tijd in Suriname wonen aan GFC Nieuws.

“In Nederland krijg ik met moeite een afspraakje met iemand van mijn leeftijd. Maar hier is het een fluitje van een cent met een ‘jonkie’.

“Ik hoef maar even te praten met een Surinaamse jongedame en ze komen dikwijls probleemloos mee naar mijn huis”, zegt een 76- jarige Hollandse pensionado uit Paramaribo aan GFC.

Op de vraag of dat tegen betaling gebeurt reageert hij ontkennend.

“Ik betaal hen beslist niet. Ze komen voor de gezelligheid en daarna gaan wij van bil. Vaak blijven ze ook bij mij slapen. Het is hier een paradijs voor ons.”, legt hij uit.

Een oudere vriend van hem die ook zowat zijn hele leven in Nederland heeft gewoond maar nu in onze hoofdstad vertelt over gelijksoortige ervaringen met jonge Surinaamse meisjes.

“Ook voor mij is Suriname een paradijs. Jongedames van verschillende pluimages en sommigen die zelfs al een liefdesrelatie hebben komen zeer vaak bij mij op bezoek als ik ze uitnodig”.

“Ze vertrouwen mij direct als ik een gesprekje met ze aanga. Ik heb het vermoeden dat dit met mijn witte kleur te maken heeft. Het gaat allemaal zo makkelijk hier, je houdt het niet voor mogelijk”, zegt hij op een lachende toon.

GFC vroeg het conservatief ingestelde Kritische Surinaamse VrouwenCollectief (KSVC) om een reactie. Het KSVC keurt dergelijk promiscue gedrag ten zeerste af.

“Wij typeren dit als schaamteloos gedrag! Maar de meeste Surinaamse vrouwen zijn niet zo lichtzinnig, het gaat gelukkig om een kleine groep jonge meisjes die op zoek is naar hun geluk”.

“Men moet daarom niet te snel generaliseren. Over de brede lijn weten de meeste vrouwen en meisjes in ons land zich veel netter te gedragen”, aldus de mening van het VrouwenCollectief.

Foto ter illustratie.

Overige berichten