Johan Misiedjan schrijft geschiedenis met ‘Tide Neti’

GFC NIEUWSREDACTIE- Latin King Johan Misiedjan schrijft met ‘Tide Neti’ geschiedenis.

Het lied dat de zanger 20 jaar geleden uitbracht en dit jaar weer als single lanceerde bereikte de eerste plaats op diverse Surinaamse radio stations. ‘Tide Neti’ komt voor op het derde album ‘Opo Dansi’ met de hit ‘Rosa’ van de artiest dat in 2001 uitkwam.

Met Tide Neti scoort de Latin ook zijn 15e nummer 1-hit in Suriname. “Het is een ervaring die ik niet kan uitleggen maar meer voel want ik zing dit nummer vaak in mijn eentje. Nu kan het publiek het eindelijk meezingen met mij”, reageert de Latin King over het succes.

De artiest schrijft met deze song ook geschiedenis. Het is voor het eerst in de Surinaamse muziekgeschiedenis dat een artiest met een lied dat 20 jaar geleden werd uitgebracht de eerste plaats op diverse Surinaamse radio stations haalde. ‘Tide Neti’ komt voor op het derde album ‘Opo Dansi’ van Johan Misiedjan dat in 2001 uitkwam.

De Latin King zegt muziek voor zijn fans te maken, zodat ze kunnen genieten van vooral de emoties die hij erin stopt.

“Als zij ‘t lied zoveel aanvragen dat het een nr 1 hitnotering krijgt, dan is dat het resultaat en als mijn eigen Surinamers mij zo nog waarderen met een song van 20 jaar geleden dan is dat super te noemen.”

Een nummer 1- hit kun je volgens de artiest niet voorspellen. Hij maakt wel muziek met hitpotentie. maar het is de media die het moet aanpakken en dat is het geval met ‘Tide Neti’. “Mijn dank aan de fans en de media is groot”, voegt hij eraan toe.

De Latin King is de eerste Surinaamse artiest die een muziek-dvd op de markt bracht. Hij is ook druk bezig te werken aan een nieuwe documentaire over zijn leven. In de informatieve film zal de artiest naast muziek ook meer over zich zelf uit de doeken doen.

Over wanneer de documentaire gaat uitkomen zegt hij het volgende: “Dit doe ik zonder druk op mij, zodra ik tevreden ben is het dan af.”

BEKIJK OOK: Nisha Madaran “rolmodel Caribisch gebied”

Overige berichten