Jeugdige roversbende actief in Beekhuizen, Centrum, Munder en Geyersvlijt opgerold

GFC NIEUWSREDACTIE- Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) in Suriname hebben op 26 augustus een roversbende, bestaande uit Gabriel L., Faizel A. (18) en Jorgio I. (24) in de binnenstad gesignaleerd en aangehouden.

Naderhand werd de vierde jeugdige verdachte T.D. (15) door zijn moeder naar het politiebureau overgebracht, nadat hij door de politie op zijn woonadres was opgespoord.

Bij de aanhouding van Jorgio werden een hoeveelheid XTC-pillen, hasj, marihuana en ziplockzakjes in beslag genomen.

Uit het voorlopige politioneel onderzoek kwam naar voren dat er verschillende berovingen in de ressorten Beekhuizen, Centrum, Munder en Geyersvlijt door deze jonge mannen zijn gepleegd.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Tweelingbroers stenigen man die ze een slokje bier weigerde

De verdachten die op bromfietsen waren gezeten, beroofden overwegend scholieren en vrouwen van hun telefoon en schoudertassen.

De straatrovers hebben intussen bekend negen berovingen te hebben gepleegd. In geen van de gevallen heeft de politie de buit kunnen achterhalen. Het is niet uitgesloten dat er meerdere aanhoudingen zullen plaatsvinden.

Het viertal is hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

Benadeelden die op deze wijze beroofd zijn geworden, kunnen zich alsnog wenden tot het Recherche team van regio Paramaribo. Deze afdeling is ondergebracht op het politiebureau te Geyersvlijt en is op het telefoonnummer 451163 te bereiken.

 BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten