fbpx

Jennifer Lopez dacht dat ze ‘dood zou gaan’ na ‘pijnlijke’ breuk met Affleck

GFC NIEUWSREDACTIE- De weg naar het huwelijk tussen Jennifer Lopez en Ben Affleck was niet gemakkelijk.

In een nieuw interview met Apple Music 1 reflecteerde de “Marry Me” -zangeres op haar hernieuwde romance met de “Deep Water” -acteur en herinnerde ze zich de pijn die ze voelde nadat ze hun eerste verloving in 2004 beëindigden.

“Het was zo pijnlijk nadat we uit elkaar gingen”, vertelde Lopez (53) aan presentator Zane Lowe. “Toen we die bruiloft 20 jaar geleden afbliezen, was dat het grootste liefdesverdriet van mijn leven. Ik had eerlijk gezegd het gevoel dat ik dood zou gaan.”

Ze vervolgde: “Het stuurde me de komende 18 jaar in een spiraal waarin ik het gewoon niet goed kon krijgen. Maar nu, 20 jaar later, heeft het wel een happy end. Het heeft het meest ‘zou nooit gebeuren in Hollywood’ einde.”

Lopez – die haar romance met de 50-jarige Affleck opnieuw aanwakkerde 17 jaar nadat ze voor het eerst uit elkaar gingen – kondigde vrijdag aan dat ze een nieuw album zal uitbrengen met de naam “This Is Me … Now,” een bijgewerkt toneelstuk op haar release uit 2002, “This Is Me … Then.”

BEKIJK OOK
Popicoon Madonna start dit jaar haar wereldtournee op 64-jarige leeftijd

“We hebben me vastgelegd op dit moment in de tijd dat ik werd herenigd met de liefde van mijn leven en we besloten dat we voor altijd samen zouden zijn”, legde de “Let’s Get Loud” -zanger uit. “De hele boodschap van het album is: ‘Deze liefde bestaat. Dit is een echte liefde.'”

De “Gigli” co-sterren verloofden zich voor het eerst in november 2002, dezelfde maand lopez’s album “This Is Me … Toen” werd uitgebracht, maar stopte er twee jaar later mee.

“Nu denk ik wat de boodschap van [het album] is – als je, zoals ik soms, de hoop hebt verloren, bijna hebt opgegeven, doe het dan niet,” vertelde Lopez aan Lowe. “Ware liefde bestaat en sommige dingen duren eeuwig en dat is echt. Die boodschap wil ik de wereld in brengen en dat vergt wel veel kwetsbaarheid.”

Foto: Page six