fbpx

JCI Nilom uitgeroepen als beste Local Chapter van JCI Suriname

GFC NIEUWSREDACTIE- Tijdens de 59ste JCI Suriname Nationale Conferentie welke is gehouden van 6-9 oktober werd JCI Nilom uitgeroepen tot beste Local Chapter van JCI Suriname.

De JCI Suriname Nationale Conferentie is een bijzondere activiteit waarbij alle lokale organisaties (6) van JCI Suriname bijelkaar komen om het werk welke geheel het jaar door is verzet te vieren.

Tijdens deze conferentie zijn er tal van activiteiten welke worden uitgevoerd waaronder: Speech & Debate, trainingen (educatief) en party´s.

De Award Ceremony is een van de hoogste punten van deze conferentie. Tijdens de opening ceremony werd door JCI Nilom zes nieuwe senatoren benoemd waaronder: Ricky Mahabier, Chrispull Stella, Amar Doerga, Ramesh Kaliar, Gilian Pooters en Moreno Jackson.

De Senate is een van de hoogste benoemingen binnen JCI welke voor het leven geldt. Tijdens de met Gala Award Ceremony mocht JCI Nilom 15 Awards (de meeste) binnen slepen waaronder:

Supporting Awards:

1. Public Relations Award
2. Best Trainer of the year – Ruiz Kartoredjo Kartoredjo
Main Awards:
3. Best Debate Team – Ruiz, Shivan and Manpikien
4. Best Public Speaker – Delano Arnhem
5. Best International Cooperation Project – ARISE Border Public Speaking Competition (project uitgevoerd met JCI Cayenne)
6. Most Outstanding New Member – Manpikien Gabijony
7. Most Outstanding Local Organization – JCI Nilom
8. Most Outstanding Local President – Acheber Jamin
9. Best Inter Collaboration Project – Collaboration is Winning
10. Best Individual Impact Program – Arki Mi Debate Program
11. Best Local Development Program – ABC Recruitment and Development Program
12. Most Outstanding Project – Arki Mi Debate Program
13. Best Business and Entrepreneurship Program – Business Networking and Empowerment Event
14. Best Global Goals Project – National Speech Contest
15. Best Local Development Program – School Empowerment Program.

BEKIJK OOK
Surinaamse oplichter krijgt naïeve vrouwen zover 'beschermingsketting' te kopen voor €250

Acheber Jamin die de huidige Local President is van JCI Nilom geeft aan dat naast zijn eigen inzet dit succes is bereikt door een collectieve inzet van het bestuur, leden en aspirant leden van de organisatie.

JCI Nilom is een mannen organisatie van JCI Suriname die zich sterk maakt in de gemeenschap voor business en jong professionaliteit.
JCI is een internationale jongeren ontwikkelingsorganisatie die kansen biedt aan jongeren in de leeftijdsgroep van 18- 40 jaar in de gemeenschap om hun leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen en een positieve bijdrage leveren in de gemeeschap.

Tijdens deze Nationale Conferentie waren internationale gasten aanwezig vanuit JCI USA, JCI French Guyana en JCI Netherlands. De keynote speaker tijdens de opening ceremonie was Patricia Etnel.