fbpx

JCI Commewijne gereed voor uitvoeren ontwikkelingsprojecten

GFC NIEUWSREDACTIE- JCI Commewijne heeft tijdens haar eerste jaarlijkse vergadering deze week aandacht besteed aan projecten die uitgevoerd zullen worden in Commewijne (Suriname).

Dit deed het huidig bestuur van JCI Commewijne door middel van het presenteren van hun Plan of Action voor het jaar 2023 die tijdens de vergadering goedgekeurd is door de leden.

Voor het uitvoeren van dit plan heeft het bestuur van JCI Commewijne vijf Board of Directors benoemd. Deze zijn verantwoordelijk gesteld voor het installeren van hun commissies waarmee zij gezamenlijk zullen werken aan het uitvoeren van hun toegewezen projecten en/of taken.

De onderstaande Directors zijn benoemd:

Director of Membership Growth Committee, Adesh Ramlal
Director of the Local Organization Branding Committee, Shivaro Martodihardjo
Director of the Impact Committee, Taraihmy Cummings
Director of the Verification Committee, Obrisa Pinas
Director of the Fundraising Committee, Payal Sewradj

Het doel van JCI Commewijne is om innovatie, groei en ontwikkeling van haar leden alsook van de gemeenschap te stimuleren.

OOK INTERESSANT
Verhoging tandheelkundige diensten JTV

Het is belangrijk dat wij als jongeren, een positieve bijdrage leveren aan onze gemeenschap en vooral anderen kunnen inspireren om het maximale uit zichzelf te halen, geeft de 2023 Local President van JCI Commewijne, Sunaina Mohan aan.

Er zijn daarom aantal projecten in de plan of action gepresenteerd welke ervoor zorg zullen dragen dat de samenleving de positieve effecten zal kunnen ervaren.

Enkele concrete projecten die uitgevoerd zullen worden zijn een mental health podcast programma en een award recognition programma voor personen die een bijzondere bijdrage leveren binnen het district Commewijne.

Het aanwezige publiek bestond uit leden van de overige affiliaties van de JCI Suriname, gasten en toekomstige leden van JCI Commewijne. Allen kijken zeer positief uit, naar een succesvol 2023 voor JCI Commewijne.