Jarige Torarica lanceert Torarica Community Fund

GFC NIEUWSREDACTIE- Op 10 juli viert Torarica Resort haar 59ste jubileum.

Geen uitbundig feest, maar wij willen wel op een gepaste en gedenkwaardige manier deze mijlpaal herdenken, zegt de directie en zal het Torarica Community Fund worden gelanceerd.

De Stichting Torarica Community Fund (STCF) ter ere van Henk Vos, voorheen de Henk Vos Stichting, heeft als doel het bestemmen van gelden ter bevordering van het toerisme in Suriname en het bieden van ondersteuning bij de ontwikkeling van specifieke sociale en educatieve projecten met een duurzaam karakter en wel in de meest ruime zin van het woord.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Vrouw die ruggengraat brak tijdens bevalling viert overwinning met huwelijk

Op deze bijzondere dag zal het Torarica Community Fund aan artsen en verpleegkundigen van de Intensive Care van het Academisch Ziekenhuis 84 cadeaubonnen overhandigen.

Hiermee worden deze bijzondere frontliners die zich dag en nacht, sinds de uitbraak van de pandemie in Suriname onvoorwaardelijk hebben ingezet voor hun medemens, in de watten gelegd.

De cadeaubon is goed voor een relaxte verwen dag in het hotel en bestaat uit een dagverblijf in 1 van de comfortable kamers van Torarica Resort, een ontbijt, lunch, drank en gebruik van de wellness faciliteiten zoals het zwembad, bubbelbad en de sauna.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten