fbpx

Jaloerse vrouw uit Den Haag vernietigt goed imago van ex-collega door verspreiden roddels

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Het goed imago van een alleenstaande 34- jarige moeder van twee kinderen wordt volledig kapotgemaakt door haar jaloerse voormalige collega.

De dertiger die een hoge functie bekleedt op een kantoor in Den Haag werkte tot voor kort nog samen met de iets oudere vrouw.

De van origine Surinaamse krijgt nu echter haast vanuit alle hoeken van het land informatie dat er op sociale media regelmatig berichten over haar worden verspreidt dat ze in de avonduren werkt als een escortdame.

Zij zou tegen hoge bedragen voornamelijk hotelgasten plezierige momenten in bed bezorgen.

De moeder van het roddelslachtoffer vertelt aan GFC Lifestyle in Den Haag dat haar kind mentaal helemaal gebroken is door de valse beschuldigingen. Ze is van plan om er een rechtszaak van te maken zodra er voldoende bewijs is verzameld.

BEKIJK OOK
Mannen die proberen vrouwen te versieren zijn geen smeerlappen maar juist gezond

Mijn kind kan niet goed meer slapen, eet heel weinig en ziet het allemaal niet meer zitten. Ik steek mijn handen in het vuur voor haar, zij is een nette dame en houdt zich niet bezig met dit soort praktijken“.

“Wij zijn er bijna honderd procent zeker van dat haar jaloerse ex- collega verantwoordelijk is voor het verspreiden van deze leugens maar kunnen het nog niet officieel bewijzen”.

“Maar zodra wij genoeg weten stappen wij naar de rechter. Dit laat ik mijn kind niet aandoen.”

Foto ter illustratie.