Incident te Abrabroki: Auto beschoten en klemgereden door gewapende rovers

GFC NIEUWSREDACTIE- Ruim een uur geleden heeft zich een ernstig incident voorgedaan aan de Calcuttastraat te Paramaribo, Suriname, waarbij gewapende rovers een personenauto hebben klemgereden.

Het betreffende voertuig wordt vermoedelijk gebruikt voor waardevol transport.

Volgens informatie zijn tijdens het incident meer dan 20 schoten afgevuurd. Als gevolg hiervan heeft het slachtoffer ernstige schotwonden opgelopen en verkeert in een niet-aanspreekbare toestand. Onmiddellijk na de melding is een ambulance gealarmeerd om medische hulp te bieden.

Naast de medische respons is de politie ter plaatse gekomen om het incident te onderzoeken en de veiligheid te waarborgen. De omgeving van de Calcuttastraat is afgezet om het onderzoeksteam de ruimte te geven om sporen veilig te stellen en getuigen te ondervragen. Het precieze motief achter de gewapende overval is nog onduidelijk en zal nader worden onderzocht.

De betrokken autoriteiten werken nauw samen om de situatie te beheersen en de nodige stappen te ondernemen. Het is van groot belang dat degenen die verantwoordelijk zijn voor dit schokkende incident worden geïdentificeerd en verantwoordelijk worden gehouden voor hun daden.

OOK INTERESSANT
Surinaamse caissière(55) in Nederland vreest baan kwijt te raken aan self-service kassa's

Omwille van de lopende onderzoeken en de privacy van het slachtoffer en andere betrokkenen, wordt verzocht om respectvol om te gaan met de informatie die naar buiten wordt gebracht. Meer details zullen worden vrijgegeven naarmate het onderzoek vordert en relevante informatie kan worden gedeeld met het publiek.