fbpx

‘Ik wist niet dat ik tijdens mijn menstruatie zwanger kon raken’, zegt vrouw die nu ongepland in verwachting is

GFC NIEUWSREDACTIE- De misvatting bestaat dat je niet zwanger kunt raken als je geslachtsgemeenschap hebt tijdens je menstruatie, maar dit is niet waar. Zo ondervond een populaire influencer recentelijk.

De vermaarde Amerikaanse biologe Benjamin zegt: het is inderdaad mogelijk om zwanger te worden in deze tijd van de maand.

Als je geen anticonceptie gebruikt en niet probeert zwanger te worden, zorg er dan altijd voor dat je voorbehoedsmiddelen gebruikt voor geslachtsgemeenschap tijdens je menstruatie, vertelt de expert van Columbia University.

BEKIJK OOK
Casanova waarschuwt: 9 van de 10 vrouwen heeft nog contact met haar ex

Sommige vrouwen oordelen dat ze een verhoogd libido hebben tijdens hun menstruatie en dat fysieke hoogtepunten menstruatiekrampen kunnen verminderen.

Ze deelt verder mede dat er niets mis is met geslachtsgemeenschap tijdens de menstruatie en beveelt aan om een handdoek op bed neer te leggen.

Een befaamde Britse influencer vertelde onlangs ongepland zwanger te zijn geraakt omdat ze dacht niet zwanger te kunnen raken tijdens het menstrueren en adviseerde haar volgers voorzichtig te zijn.