fbpx

Ik was nu miljonair als ik niet was getrouwd en kinderen had gekregen, zegt 45-jarige man

GFC LIFESTYLEREDACTIE- “Het is de grootste fout in mijn leven geweest om al op jonge leeftijd te trouwen met een vrouw die geen cent aan inkomsten binnenbrengt en met haar nog erbij drie kinderen op de wereld te zetten”.

“Als ik in mijn jeugd de juiste informatie van mijn ouders had gekregen, dat een vrouw en kinderen zoveel geld opslokken, was ik liever single gebleven”.

Dat zegt een 45- jarige verbitterde inwoner van Eindhoven, Nederland, aan GFC Lifestyle .

De veertiger die actief is binnen de Nederlandse zakenwereld beweert dat hij heden ten dage zeker miljonair zou zijn geweest indien hij zaken in zijn privéleven heel anders had aangepakt.

BEKIJK OOK
59- jarige smoorverliefde vrouw meedogenloos misbruikt door haar 35- jarige vriend

“Het grootste deel van mijn inkomsten is in de loop der jaren aan mijn gezin gespendeerd. En wat heb ik ervoor terug gekregen? Heel veel stress en een overspelige vrouw die last heeft van een koopziekte, nooit tevreden is geweest en nu een echtscheiding wenst”.

De man zegt verder aan GFC dat hij aan elke jongeman die hij tegenkomt persoonlijk de boodschap geeft. “Trouw niet zomaar, denk er honderd keer over na. Ook het krijgen van kinderen is iets waar je niet lukraak aan moet beginnen.”

Foto ter illustratie.