Identiteit doodgereden man Sir Winston Churchillweg nog niet bekend

GFC NIEUWSREDACTIE- De identiteit van de man die zaterdagmorgen op een berm aan de Sir Winston Churchillweg ter hoogte van pandnummer 21 door voorbijgangers werd aangetroffen, is nog niet bekend.

Het betreft een man van het gemengd ras met een geschatte leeftijd van 55 jaar. Hij is slank van postuur en is ongeveer 1.70 meter lang. De man was gekleed in een blauwe knie jeansbroek met bloot bovenlijf en was blootsvoets.

De politie van Livorno trof na een melding het lichaam van de man dat geen levensteken meer vertoonde aan. Ook een gedeelte van een hoeklens en het binnenste gedeelte van een zijspiegel werden op het wegdek gevonden.

Bij een ingesteld onderzoek werd er aan de hand van camerabeelden geconstateerd dat het om een verkeersslachtoffer gaat.

De man liep op vrijdagavond omstreeks 22.50 uur over de Sir Winston Churchillweg, komende vanuit de richting van Vabi en gaande in die van het politiebureau.

Bij die gelegenheid moet de voetganger van achteren zijn geschept door een grijs gelakt voertuig.

De 43-jarige doorrijder B.H., die een vreemdeling is, meldde zich op 13 maart aan op het politiebureau Livorno. Hij verklaarde aan de politie dat hij op Facebook over het ongeval las.

Toen pas realiseerde hij zich dat hij tegen dat tijdstip over de Sir Winston Churchillweg had gereden en de voetganger die hij niet had gezien, moet hebben aangereden.

Hij gaf vervolgens aan dat hij tijdens het rijden op een bepaald moment zag dat zijn autoruit was gebarsten.

Hij dacht dat iemand een steen op zijn voertuig had gegooid en uit veiligheidsoverwegingen bracht hij zijn auto ongeveer vijftig meter verder tot stilstand.

Hierna controleerde hij het voertuig en omdat hij geen noemenswaardige zaken opmerkte, vervolgde hij zijn weg.

Het rijtoestemmingsbewijs van de bestuurder is ingevorderd en werd hij achter slot en grendel geplaatst. Deze zaak is voor verder onderzoek is overgedragen aan de verkeersunit van regio Paramaribo.

Nabestaanden of zij die denken deze man te hebben gekend, worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van het bureau Livorno op de telefoonnummers 483400 of 481941.

BEKIJK OOK: Lijk man aangetroffen aan de Sir Winston Churchillweg (update)

Overige berichten