fbpx

Hugh Hefner zou ooit een pornoster hebben gedwongen om orale seks uit te voeren op een Duitse herder

GFC ENTERTAINMENTREDACTIE- Volgens informatie uit een aanstaande documentaire getiteld Secrets of Playboy, was Hugh Hefner een verwerpelijk mens.

Tientallen ex-vriendinnen en voormalige werknemers van de overleden Playboy-oprichter werden geïnterviewd voor de 10-delige serie.

Velen zeiden dat ze zich comfortabel genoeg voelden om hun waarheid te vertellen nu hij niet in staat is om ze te bedreigen of het zwijgen op te leggen.

De docuserie schetst het beeld van een zieke, verwrongen, controlerende, veeleisende, door drugs gevoede, seksverslaafde “vampier” die honderden jonge vrouwen heeft gemanipuleerd door hen te lokken, te drogeren en hen te dwingen deel te nemen aan vernederende seksuele handelingen.

BEKIJK OOK  Marc Anthony verlooft zich met 23-jarige Miss Universe contestante Nadia Ferreira

De show gaat over de duistere kant van de Playboy Mansion en zijn cultuur, die werd gekenmerkt door seksueel misbruik dat soms de grens overschreed naar bestialiteit.

Wijlen sensueel actrice Linda Lovelace zou een Duitse herder oraal hebben bevredigd. Hefner en zijn vrienden zouden hebben toegekeken.

Foto Hefner en model ter illustratie.