Hoe verder met Suriname als wij in 2025 nog in deze grote puinhoop leven? Er is geen alternatief

INGEZONDEN STUK OP GFC NIEUWS- Wij zijn in Suriname weer overgeleverd aan het noodlot indien wij in 2025 nog steeds in deze grote puinhoop leven een een keuze moeten maken.

Er is namelijk geen alternatief wanneer wij naar de stembus moeten gaan.

Behalve de NDP, die er ook een grote rotzooi van heeft gemaakt, zijn er net als de huidige coalitiepartijen geen serieuze of capabele partijen die Suriname uit het diepe dal zouden kunnen halen.

Wij hebben in dit land een ernstig probleem.

Er is een groot gebrek aan kundige, betrouwbare mensen die bereid zijn hun armen uit de mouwen te steken en de belangen van de Surinaamse gemeenschap primair te stellen.

Wij plaatsen steeds mensen in machtsposities die hun eigen zaken de voorkeur geven en buitendien ook niet het vermogen, de kennis hebben om dit land naar een hoger niveau te brengen.

Ook al zouden de huidige en voormalige bewindvoerders het nog zo graag willen, ze moeten het ook kunnen. En helaas blijkt telkens dat ze daartoe niet in staat zijn en een grote rommel achterlaten.

Veel beloven en mooie praatjes houden op een podium is makkelijk. Maar daadwerkelijk economische vooruitgang creëren is een heel ander verhaal.

Het is te hopen dat er deskundige en eerlijke personen naar voren komen die bereid zijn om zonder eigen voordeel, ons uit deze grote misère te trekken.

Anders ziet het er ook voor de toekomst van de jongste generatie Surinamers zeer beroerd uit. De armoede, criminaliteit en menselijke ellende zal zo alleen maar toenemen.

Mevrouw S. Cruden

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]