fbpx

Het heerlijkste gevoel dat ik ooit heb ervaren was toen ik toen dood werd verklaard

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Het was het heerlijkste gevoel dat ik ooit heb ervaren, wel 1000 keer prettiger dan wat jij je ook maar kunt bedenken.

Het was het moment dat ik in het ziekenhuis dood werd verklaard door artsen en ik uit mijn lichaam trad.

Ik zag mijn lichaam evenals de artsen en verpleegkundigen terwijl ik boven het plafond van het ziekenhuisbed zweefde. De artsen en verpleegkundigen spraken met elkaar en zeiden dat ik dood was.

Maar Ik was helemaal niet overleden, integendeel! Ik was uit mijn lichaam, helemaal vrij, scherp, gelukkig, het was zalig. Zoveel liefde heb ik nog nooit gevoeld!

Ik was niet bang! Er was juist sprake van euforie en een totaal beschermd gevoel. Ik voelde alsof ik weer thuis was. Alsof ik even op vakantie ben geweest naar de aarde, maar weer kwam op de plek waar ik thuishoorde.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Nieuwe behandeling om buik snel platter te krijgen erg populair in Suriname

Mijn grootvader die jaren geleden was overleden kwam op een gegeven moment naar me toe en vertelde dat het niet mijn tijd was. Ik mocht niet blijven en moest terug in mijn lichaam.

BEKIJK OOK
Moeder van 3 kinderen helemaal overstuur: echtgenoot geeft groot deel salaris aan minnares

Dat vertelt een van de honderden personen die een NDE (near death experience) hebben gehad in gesprek met de Amerikaanse anchor Jeff Mara. De vrouw zegt zeker te weten dat ze in het hiernamaals was.

Verschillende personen die klinisch dood zijn verklaard en “terug zijn gekomen” vertellen aan Mara dat er veel meer is na de dood dan menigeen kan vermoeden.

Ze zijn van mening dat het lichaam sterft, maar dat het bewustzijn gewoon verder gaat.

Het lichaam moet gezien worden als een kledingstuk. Je trekt dat uit en gaat verder in een andere dimensie waar er vooral veel liefde is en voelt als de thuisbasis. Alles in die realiteit gaat om liefde en geluk, zeggen ze.