fbpx

Havenbeheer Suriname neemt Multipurpose Ludlow Stewart Port of the Year award in ontvangst

GFC NIEUWSREDACTIE- Havenbeheer Suriname / Suriname Port Management Company is er wederom in geslaagd de winnaar te worden van de Port of the Year Competition van de Caribbean Shipping Association (CSA).

Dit is een graadmeter voor de “performance” die de haven weet te realiseren. De uitreiking van deze prijs is onderdeel van het jaarlijkse congres van de Caribbean Shipping Association. De 52e conferentie van de CSA werd dit jaar gehouden in San Juan-Puerto Rico, van 31 oktober tot 3 november.

Vermeldenswaard is dat dit de vierde keer is dat het Havenbedrijf Suriname een prijs wint. De prijsuitreiking vindt plaats in Suriname in januari 2023. Speciaal voor deze gelegenheid reist een delegatie af naar Suriname.

BEKIJK OOK
SLM introduceert ‘Betaal in SRD' Srefidensi special

Havenbeheer Suriname wordt tijdens de conferentie vertegenwoordigd door de algemeen directeur, Andreas Talea, de voorzitter van de raad van bestuur, Leo Brunswijk en de manager bedrijfsstrategie en commerciële dienstverlening, Vanessa Aman.

De CSA is de scheepvaart- en havenindustrievereniging van de regio met leden van buiten het gebied, waaronder Columbia, Panama, Costa Rica, evenals de havens van Houston, Miami, Jacksonville en Tampa. In totaal waren er 15 deelnemers aan de wedstrijd.

Met dit resultaat bewijst Havenbeheer Suriname dat het bedrijf niet alleen in staat is om ondanks uitdagende omstandigheden het hoofd boven water te houden, maar mede op basis van Publiek Private Samenwerking ook goede voortgang te maken.