fbpx

Grote belangstelling voor Exporteurs Beurs EZ

GFC NIEUWSREDACTIE- Het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) in Suriname heeft in het kader van de Exporteurs Beurs, die gehouden wordt op 8 december, een infosessie voor de participanten gehouden.

Tijdens deze sessie hebben tientallen ondernemers instructies ontvangen over wat er tijdens de beurs zal plaatsvinden. De deelnemers zitten in de food en nonfood business.

Tijdens de infosessie hebben de participanten de gelegenheid gekregen om vragen te stellen waarna zij een rondleiding hebben gehad. De ondernemers waren tevreden met de sessie.

De Exporteurs Beurs wordt voor exporteurs en potentiële exporteurs georganiseerd door het directoraat Ondernemerschap en de onderdirectoraten Interne Markt en Internationale Handel.

Deze beurs, die te Roeli’s Event Venue wordt gehouden, stelt de participanten in de gelegenheid om hun producten en diensten te presenteren. Verder heeft de beurs als doel om Business to Business netwerken te stimuleren alsook tools aan te bieden die nodig zijn voor de export.

BEKIJK OOK
Populaire multi-instrumentalist, vocalist en componist Hendrik Mentokarijo tot hoger leven geroepen

Het is de bedoeling dat alle instanties die relevant zijn voor de export over een informatiestand beschikken. Het ministerie van EZ zal in samenwerking met het Surinaams Standaarden Bureau informatie over “EU Labeling and Packaging vereisten voor exporteurs van de CARIFORUM” tijdens de beurs verstrekken.

De beurs is open van 9.00-21.00 uur en de toegang is geheel gratis.