GOL keert terug naar Suriname en bereidt zich voor op hervatten vluchten naar Paraguay en Bolivia

GFC NIEUWSREDACTIE- Afgelopen weekend keerde GOL Linhas Aéreas terug naar haar vijfde internationale bestemming, Paramaribo (Suriname), sinds het proces van hervatting van vluchten naar het buitenland in november 2021 door de maatschappij werd geïnitieerd.

De Boeing 737-800, met een capaciteit voor 176 passagiers, vertrok in de vroege uren van zondag 9 januari om 0:05 uur van Belém International Airport (BEL) en landde om 2:00 uur op Paramaribo-Zanderij International Airport (PBM), zo’n 50 km van de Surinaamse hoofdstad.

GOL exploiteert sinds 2015 de route Belem-Paramaribo, wat betekent dat het bedrijf al 7 jaar Brazilië en Suriname met elkaar verbindt. De operaties werden tijdens de pandemie, in maart 2020, opgeschort, net als de andere internationale vluchten van GOL.

Tickets voor Paramaribo, Asunción en Santa Cruz de La Sierra zijn verkrijgbaar en kunnen worden gekocht op de website en app van het bedrijf, bij GOL-winkels op de luchthavens, telefonisch bij de Klantenservice (0300 115 2121) en bij reisbureaus.