Gewelddadige aanval voor supermarkt – Politie op zoek naar dader ‘Ronny’

Politie

GFC NIEUWSREDACTIE- In een schokkend incident dat afgelopen vrijdag plaatsvond voor een supermarkt op de hoek van de Boma- en Welgedacht A-weg, is een winkelbezoeker het slachtoffer geworden van een gewelddadige aanval.

De politie in Suriname is dringend op zoek naar een verdachte die bekend staat als ‘Ronny’.

Volgens de bevindingen van het Surinaamse politieonderzoek, probeerde het slachtoffer de supermarkt binnen te gaan om enkele boodschappen te doen. Echter, de weg werd hem versperd door Ronny, die zich voor de winkel bevond en duidelijk onder invloed was van alcohol. Een verhitte woordenwisseling volgde tussen de twee mannen, wat uiteindelijk escaleerde.

Ronny verliet de scène even om naar zijn bromfiets te gaan, en keerde gewapend terug met een scherp voorwerp. Zonder enige aanleiding bracht hij een slag toe aan het hoofd van de winkelbezoeker met de scherpe kant van het voorwerp. De agressor smeet vervolgens het scherpe voorwerp de supermarkt in en vluchtte op zijn bromfiets weg van de plaats delict.

Het slachtoffer werd met spoed per ambulance naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo gebracht voor medische behandeling. De gemeenschap is geschokt door deze brute aanval en de politie is vastberaden om de verdachte ‘Ronny’ op te sporen en aan te houden.

OOK INTERESSANT
Vrouw opgepakt voor herhaaldelijke valse 112-meldingen, belde duizenden keren

Deze verontrustende gebeurtenis werpt een schaduw over de lokale veiligheid en benadrukt de noodzaak om geweldsincidenten aan te pakken en de daders ter verantwoording te roepen.