Gewelddadig incident in Scorpion Bar in Meerzorg

ambulance

GFC NIEUWSREDACTIE – Een rustige avond in de Scorpion Bar in Meerzorg (Suriname) nam gisteravond een angstaanjagende wending toen een man, eerder uit de bar verwijderd door beveiligingsmedewerkers, gewapend met een mes terugkeerde.

De man van Guyanese afkomst, eerder uit de bar gezet vanwege onbekende redenen, keerde gewapend met een mes terug naar de locatie.

De confrontatie tussen de aanvaller en de beveiligingsmedewerkers escaleerde snel, resulterend in verwondingen voor beide beveiligingsmedewerkers die de aanvaller probeerden tegen te houden.

Een van de beveiligingsmedewerkers liep een steekwond op aan zijn rechterarm, terwijl de andere een snijwond opliep aan zijn rechterduim.

Na het incident werden beide slachtoffers onmiddellijk overgebracht naar de Spoedeisende Hulp (SEH) voor medische behandeling.

De politie van Meerzorg arriveerde snel op de plaats delict, maar de verdachte was op dat moment al gevlucht.

Een intensieve zoektocht naar de voortvluchtige man is momenteel aan de gang, en de autoriteiten roepen het publiek op om alle relevante informatie te verstrekken die kan leiden tot zijn arrestatie.

OOK INTERESSANT
Mahinder Jogi onschuldig tot onafhankelijke rechtbank het tegendeel heeft bewezen