Gewelddadige dief ingesloten die slachtoffer bewusteloos sloeg met een steen

GFC NIEUWSREDACTIE- De oud-bekende van de politie, Vincento S. (29), is in de derde week van april door de politie van Latour aangehouden voor diefstal door middel van geweldpleging en zware mishandeling.

Op vrijdagavond 29 januari beroofde Vincento een jongeman van zijn gouden oorbellen op de hoek van de Ramgoelamweg en de Kokostraat. Vincento pleegde het strafbaar feit onder bedreiging met een scherp voorwerp.

Op een gegeven moment ontstond er een worsteling tussen de benadeelde en Vincento. Daarbij zag de verdachte kans weg te rennen met medeneming van de oorbellen.

De benadeelde ging hem achterna en in de Hockeystraat lukte het hem om Vincento vast te pakken. Zij raakten weer in een worsteling met elkaar.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Geestesgestoorde zoon brengt moeder om het leven

De crimineel pakte op een bepaald moment een brok steen en sloeg het slachtoffer daarmee op zijn hoofd. De slag was zo hard dat hij het bewustzijn verloor.

Op vrijdag 9 april liep een andere jongeman snijverwondingen op aan zijn hand toen Vincento hem in de Ramgoelamweg onder bedreiging met een scherpvoorwerp poogde te beroven van SRD 100.

De verdachte koos het hazenpad, aangezien het slachtoffer hem het scherp voorwerp afhandig had gemaakt. Deze jongeman moest ook medisch worden behandeld.

Op maandag 12 april werd een man in de Koffiedamweg van achteren aangevallen door Vincento. Daarbij werd de man door Vincento mishandeld met een eind hout.

Omstanders schoten de man te hulp en konden erger voorkomen. De verwondingen van de man waren van dien aard dat hij medisch behandeld moest worden.

Vincento mishandelde deze man, omdat die daags tevoren had geweigerd om een bier voor hem te kopen in een winkel.

Het lukte de politie Vincento in de derde week van april aan te houden, waarna hij ter voorgeleiding werd overgebracht naar het politiebureau. Deze crimineel is achter slot en grendel gezet.

Overige berichten