fbpx

Gewapende ondernemers in Paramaribo hebben honderden kogels klaarliggen voor plunderaars

GFC NIEUWSREDACTIE- Twee ondernemers uit de Surinaamse hoofdstad Paramaribo zeggen dat ze bij een eventuele volgende aanval van plunderaars zonder genade zullen terugslaan.

De zakenlui die gewapend zijn en hiervoor vergunningen hebben vertellen aan GFC dat zij zich mateloos hebben gestoord aan de slappe wijze waarop de politie de criminelen heeft aangepakt tijdens de geweldsuitspattingen op 17 februari.

“Wij hebben honderden kogels klaarliggen in geval plunderaars nog het lef hebben om onze zaken binnen te vallen. Zij zullen geen spijt meer kunnen hebben indien zij dat doen want ze verliezen dan hun leven”, waarschuwen ze.

OOK INTERESSANT
Driedaagse agrarische beurs vanaf 5 mei in Live Entertainment Center

Volgens hen hebben ook een aantal bevriende collega ondernemers zich nu beter voorbereid op eventuele acties van demonstranten die overgaan tot gewelddadig gedrag.

Ook die zakenmannen zouden bereid zijn om zwaar geweld toe te passen om zo hun bezittingen te beschermen.

“U denkt toch niet dat ik mij dagelijks 14 uur lang kapot werk en zal toestaan dat een aantal duivels mijn bezittingen komen wegdragen en de zaak vernielen? Het gaat niet prettig voor ze worden”, weet één van hen zeker.