'Gered door God': kruisketting jongetje (9) voorkomt dat kogel zijn lichaam doorboort

GFC NIEUWSREDACTIE- Een negenjarige jongen is gered door zijn kruisbeeldketting die een verdwaalde kogel tegenhield zijn borstkas te penetreren.

Het incident vond plaats in de gemeente Las Talitas in de Argentijnse provincie Tucuman rond 22.00 uur op 31 december, maar het nieuws is pas door de lokale media gemeld.

De jongen genaamd Tiziano vierde het nieuwe jaar met zijn familie toen hij een sterke druk op zijn borst voelde. Hij vertelde dat hij voor zijn huis stond te wachten tot zijn zus en neef naar binnen gingen, toen hij plotseling pijn voelde en naast hem een kogel op de grond zag.

Hij werd naar het ziekenhuis gebracht waar hij werd onderzocht door medisch personeel dat alleen een oppervlakkige wond op zijn borst vond die binnen een uur werd behandeld.

Tiziano zei dat hij zich niet realiseerde dat het kruis hem had gered totdat zijn tante de foto met de brandvlek had gestuurd.

De moeder van de jongen zegt dat hoewel sommigen denken dat het incident een ongelooflijke meevaller of toeval was, ze gelooft dat het ‘een wonder’ was, eraan toevoegend dat Tiziano gezegend was en een zegen is voor haar en zijn vader.

Foto: Newsflash

Overige berichten