fbpx

Geor Hering vraagt aan snelheidsduivels: ‘is het echt zo moeilijk om rustig te rijden?’

GFC LIFESTYLEREDACTIE- De entrepreneur en weldoener Geor Hering die bekend staat om verschillende sociale projecten in Suriname en Nederland vraagt zich af wat zich in het brein afspeelt van snelheidsduivels en andersoortige verkeerscriminelen.

De voorman van de Geor Hering Foundation kan geen enkel begrip opbrengen voor personen die zich schuldig maken aan onder anderen te hard rijden, onnodig inhalen of door het rood verkeerslicht rijden.

Hering die diverse internationale onderscheidingen heeft ontvangen vanwege zijn internationale community activities, stoort zich ook mateloos aan degenen die na het drinken van alcohol plaats nemen achter het stuur.

“Deze zuiplappen zouden wat mij betreft per definitie voor langere tijd de bak in moeten als ze met een slokje te veel gaan rijden. Zij brengen het leven van anderen en zichzelf ernstig in gevaar. Ook de hardrijders moeten wat mij betreft heel streng aangepakt worden“.

BEKIJK OOK
Vrouw die tijdens werkpauze met mannelijke collega boodschappen doet uit huis gezet door partner

Hij vraagt aan de snelheidsduivels of het echt zo moeilijk is om rustig te rijden en de maximum toegestane snelheid niet te overschrijden.

Wat er zich in de hersenen van deze potentiële verkeersmoordenaars afspeelt is voor mij nog een grote vraag. Hun gedrag is in ieder geval zeer stuitend“, aldus Geor Hering.