fbpx

Geor Hering: verhoog prijzen sigaretten en alcohol met honderden procenten

GFC LIFESTYLEREDACTIE- De prijzen van sigaretten, sigaren en alle alcoholproducten moeten in alle landen met honderden procenten worden verhoogd.

De tarieven die nu worden gehanteerd zijn veel te laag en hebben geen drempelwerking. Dat zegt de entrepreneur en weldoener Geor Hering van de Geor Hering Foundation aan GFC Lifestyle.

Hij is ook een groot pleiter voor het wereldwijd verbieden van alle reclames die gemaakt worden voor sterke drank en tabak.

Geor Hering

Geor Hering. Hij ziet graag dat de prijzen van sigaretten en alcohol wereldwijd omhoog worden gestuwd.

Hering die al jaren bekend staat als felle tegenstander van het roken van tabaksproducten evenals drinken van alcoholhoudende dranken, heeft dit advies ook meegegeven aan diverse bevriende politici in Nederland en Suriname.

OOK INTERESSANT
Wacht niet maar onderneem meteen actie als je partner je beledigt

“Met de additionele heffingsinkomsten kan er veel meer geïnvesteerd worden in de gezondheidszorg. Daarenboven ontmoedig je vooral de mensen met een zwakke beurs om te roken en drinken”, meent hij.

Hij benadrukt dat wereldleiders veel te weinig doen om de prijzen van deze doodziekmakende en verslavende middelen omhoog te stuwen.