fbpx

Geor Hering: jongeren moeten zich meer inzetten om roken en drinken te ontmoedigen

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Jongeren in alle landen die niet roken en geen alcoholische dranken innemen zouden zich veel meer moeten inzetten om deze verslavende en ziekmakende handelingen te ontmoedigen bij hun leeftijdsgenoten.

Dat zegt Geor Hering aan GFC lifestyle.

De voorman van de Geor Hering International Foundation staat bekend als een fel tegenstander van het gebruik van tabaksproducten evenals het drinken van alcoholische producten. Voor zijn sociale projecten die ook gericht zijn tegen het roken en drinken, heeft hij diverse internationale onderscheidingen ontvangen.

“Vooral via sociale media kunnen influencers hun invloed goed gebruiken om een ieder, en vooral de jeugd, erop te wijzen dat ze liever niet kunnen beginnen met roken en zuipen”, stelt Geor Hering voor.

BEKIJK OOK
Mannen, wees voorzichtig: zelfs jouw beste vriend wilt met je vrouw naar bed

“Tijdens de vele gesprekken die ik voer met rokers en drinkers geven ze regelmatig toe dat ze begonnen zijn door toedoen van vrienden. Zij dachten stoer te zijn door ook mee te doen”.

“Dat verkeerd beeld moet zo veel mogelijk worden veranderd. De boodschap moet zijn dat je pas een held bent wanneer je doet aan sport, hard je best doet op school en probeert een voorbeeldige figuur te worden in de maatschappij”, aldus Hering.