Gebruikers bezorgd over advertenties op YouTube TV

YouTube

GFC NIEUWSREDACTIE- YouTube TV heeft aangekondigd dat ze niet verwijderbare advertenties zullen uitbreiden naar pauzemomenten tijdens het streamen van content.

Dit betekent dat abonnees van YouTube TV niet langer de mogelijkheid zullen hebben om advertenties over te slaan, zelfs niet tijdens het pauzeren van hun favoriete shows en films.

Deze aankondiging heeft geleid tot bezorgdheid en ontevredenheid bij gebruikers, die hun frustratie uiten over het verlies van controle en de toenemende aanwezigheid van advertenties.

Sommigen vragen zich af of deze stap ten koste gaat van de kijkervaring en of het de moeite waard is om te blijven betalen voor een service die steeds meer advertenties bevat.

YouTube TV verdedigt de beslissing door te wijzen op de noodzaak van inkomsten om hoogwaardige content en diensten te kunnen blijven leveren.

Ze stellen dat de niet verwijderbare advertenties beperkt zullen zijn tot pauzemomenten en dat andere opties, zoals het upgraden naar een advertentievrij abonnement, beschikbaar blijven.

OOK INTERESSANT
Vakbonden en president Santokhi in overleg over btw-wet