fbpx

‘Internetergernis’ niet alleen in onderontwikkelde steden maar ook in wereldstad New York

GFC NIEUWSREDACTIE- Niet alleen in onderontwikkelde steden en landen worden inwoners geconfronteerd met het frequent uitvallen van de internetconnecties en de daarmee gepaard gaande irritaties.

In de Amerikaanse stad New York ergeren internetgebruikers zich mateloos aan de vele storingen. De verbinding met het wereldwijde web valt ook in deze wereldstad abrupt en vaker voor enkele minuten uit.

Dat bleek zondag weer het geval toen een live uitzending via YouTube van de bekende voormalige Nederlandse fotomodel Lonneke Engel meerdere keren werd onderbroken vanwege het wegvallen van de connectie.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Waarom vriendschap tussen mannen en vrouwen een grote leugen is

Engel en haar echtgenoot die al 16 jaar in New York wonen, vertellen dat de kwaliteit van de internetverbinding in hun woonplaats hopeloos slecht is.

BEKIJK OOK
Apple zal iPhone 14 in India produceren

Er zou volgens hen sprake zijn van achterstallig onderhoud en het ziet er niet naar uit dat er op korte termijn verbetering komt.

Experts vertellen aan GFC Nieuws dat dit in schril contrast staat met Nederland waar de snelheid en de kwaliteit van internetverbindingen juist heel goed zijn.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER