fbpx

Waarom vriendschap tussen mannen en vrouwen een grote leugen is

GFC LIFESTYLEREDACTIE- ‘Pure vriendschap tussen mannen en vrouwen is een fabel. Eén partij wil namelijk altijd meer dan de andere.’

Die discussie werd onlangs gevoerd binnen een groot gezelschap goeduitziende jonge mannen en vrouwen die in Miami aan tafel zaten bij de populaire Fresh & Fit podcast.

Presentator en relatie-expert Myron Gaines is van mening dat mannen altijd de lakens zullen delen met hun vrouwelijke vrienden indien de dame het zou willen.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Geloven in soulmates is niet altijd goed

Veel mannen zouden een afwachtende houding aannemen en stiekem hopen dat hun vrouwelijke vriend ooit interesse in ze toont.

“Ze hoeft hem maar een flirterig berichtje te sturen en hij komt dezelfde avond nog langs,” wordt er aangehaald.

Volgens de dating-coach is er per definitie geen sprake van een platonische vriendschap als één persoon geslachtsgemeenschap wel ziet zitten, zelfs als de ander het helemaal niet wil. Hij zegt dat een eenzijdige vriendschap geen echte vriendschap is.

Een influencer deelt mede dat veel vrouwen niet met elkaar om kunnen gaan en dat mannen makkelijker en aardiger zijn.

BEKIJK OOK
Vrouwen die hun relatie beëindigen hebben al lang een nieuwe vent op het oog, vertelt Casanova

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Zelfbevrediging voor het slapengaan zorgt voor een betere nachtrust, zegt expert

Als respons betoogt de co-presentator van de show: “natuurlijk zijn mannen aardiger tegen je! Ze willen allemaal met je naar bed! Je krijgt een vertekend beeld van de situatie.”

Een vrouwelijke tafelgast staat achter de opinie van de dating-coach en voegt eraan toe dat indien een vrouw écht zo’n goede band heeft met haar mannelijke vriend én ze hem ook fysiek aantrekkelijk vindt, het zonde zou zijn om géén slaapkamerpret aan de relatie toe te voegen.

“Wie weet is hij wel je grote liefde en worden jullie samen oud!’, vertelt ze.

Tot slot wordt aangevoerd dat vrouwen doorgaans weten dat hun mannelijke vriend met ze naar bed wil, maar dat dames voor eigen gewin misbruik maken van de situatie.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER