First lady ontvangt Glen Bonapart, de man die voorkwam dat een burger van de Wijdenboschbrug sprong

GFC NIEUWSREDACTIE- First lady Melissa Santokhi-Seenacherry heeft Glen Bonapart ontvangen. Hij is de man die eerder deze week heeft kunnen voorkomen dat een burger zijn leven beëindigde door van de Wijdenboschbrug te springen.

Santokhi-Seenacherry schrijft hierover op haar Facebookpagina: “Gelukkig heb ik mijn werkdag gister met iets bijzonders kunnen afsluiten. De heer Glen Bonapart heeft afgelopen zondag het leven van een mede Surinamer gered en ik wilde hem daarom persoonlijk ontvangen.

Ik heb zijn ervaring aangehoord en heb hem ook namens de hele Surinaamse gemeenschap bedankt. Glen heeft van mij een kleine gift gekregen voor zijn moedig optreden want dankzij zijn actie heeft een Kondreman zicht op een tweede kans in het leven.

Ook wil ik u via deze post op het hart drukken om in deze tijd extra te letten op uw naasten, maar ook de mensen rondom u heen. Biedt u extra aandacht en steun waar u dat kan. Via mijn instituut wordt nagegaan hoe en op welke manier kan worden bijgedragen om problematiek van deze aard beter te behandelen en hulp te bieden.

Mensen in nood kunnen altijd contact opnemen met de bevoegde instanties en de Mi-lijn op het nummer 123.

Glen, nogmaals bedankt voor het verrichten van jouw heldendaad.”

Overige berichten