fbpx

FINHUD gezichtsbehandeling die zorgt voor mooiere huid steeds populairder in Suriname

GFC LIFESTYLEREDACTIE- De nieuwe FINHUD gezichtsbehandeling die zorgt voor een mooiere en gezondere huid wint steeds meer aan populariteit in Suriname.

GFC Lifestyle in Den Haag verneemt dat er een zeer sterke toename is van zowel vrouwen en mannen die ook de FINHUD gezichtsbehandeling willen ondergaan.

Dat er zoveel tevredenheid is over de facial heeft vooral te maken met de effectiviteit van een uniek samengestelde natuurlijke gezichtsmaskerformule die ontwikkeld is door één van ‘s werelds beste experts op het vlak van verjonging, Jonathan Clarke, in samenwerking met Duitse homeopaten.

“De vele positieve resultaten, het krijgen van een mooiere en jonger uitziende huid, komen ook door het hypoallergene gezichtsmasker dat bij deze behandeling wordt toegepast”, legt de Europese topexpert uit aan GFC.

BEKIJK OOK
Artsen bezorgd: steeds meer mannen 'breken' hun geslachtsdeel tijdens slaapkamerplezier

Deze bevat een speciaal samengestelde combinatie plantaardige en heilzame polyfenolen, vitaminen, mineralen en sporenelementen.

Deze natuurlijke combinatie heeft onder meer voedende, ontstekingsremmende en anti- oxiderende eigenschappen die zorgt voor zichtbare huidherstelactiviteiten.

Het helpt ook de collageenproductie te verbeteren, wat ook de huidelasticiteit ten goede komt.

Een ervaren Europees gediplomeerde beautician van Constantin, de enige kliniek in Suriname die de FINHUD behandeling uitvoert, bevestigt dat er een significante toename is van vrouwen, mannen en ook jongeren die voortaan alleen kiezen voor deze volgens internationale experts meest effectieve gezichtsbehandeling.

Foto ter illustratie.