Familieruzie over snoeien sierpalmen eindigt in mishandeling

GFC NIEUWSREDACTIE- De politie van Geyersvlijt in Suriname, heeft op 18 juli een 61-jarige moeder en haar twee kinderen, de 38-jarige Bryan K. en Rachelle K. (36) voor mishandeling aangehouden.

De wetsdienaren deden na de melding van een familieruzie aan de Tourtonnelaan de locatie aan voor onderzoek. Daar aangekomen bleek het te gaan om een slepende kwestie tussen familieleden.

Volgens een verklaring van de aangeefsters vroeg hun vader zijn zus om de sierpalmen een beetje te snoeien, aangezien hij geen overzicht heeft op straat.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: 14-jarige die huisklusjes moet doen doet aangifte tegen vader wegens kinderarbeid

De zus stemde toe en toen de twee dochters van haar broer zouden aanvangen met de snoeiwerkzaamheden, kwamen Bryan en Rachelle zich met de zaak bemoeien.

Zij hielden hun oom en zijn kinderen voor dat niemand aan de planten mocht komen. Er ontstond toen een woordenwisseling tussen hen die uit de hand liep.

Bryan deed bedreigende uitlatingen naar zijn nichten en gooide een potplantje op één van hen. De nicht werd geraakt aan haar knie en liep lichte letsels op.

Rachelle daarentegen greep naar een pijp en bewerkte de andere nicht daarmee. Deze nicht liep letsels op aan haar rechter schouderblad. Beide slachtoffers zijn na medische behandeling heengezonden.

De moeder en haar twee kinderen werden ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Bryan en Rachelle zijn door de politie ingesloten, terwijl de moeder is heengezonden.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten