Familierel om Surinaamse moeder die wil inwonen bij dochter en haar vriend

vrouw bejaard oud

GFC LIFESTYLEREDACTIE– Er is een grote rel ontstaan omdat een moeder vastberaden is om bij haar dochter te gaan inwonen. De dochter woont al jarenlang samen met haar vriend.

De moeder, een zestigplusser uit Paramaribo, Suriname, heeft onlangs te kennen gegeven dat ze niet meer in staat is om alleen te wonen. Ze kampt met chronische medische problemen en voelt zich als alleenstaande ook niet meer veilig.

Om deze redenen wil ze zo spoedig mogelijk bij haar dochter intrekken. Het stel heeft echter geweigerd de moeder in hun huis op te nemen.

Een bron die regelmatig in contact komt met de moeder heeft aan GFC Lifestyle verteld dat familieleden in Nederland zich nu met de situatie bemoeien. Ze dreigen geen geld meer te sturen naar de dochter in Suriname als ze haar moeder blijft weigeren.

De dochter huurt een woning in de Surinaamse hoofdstad en kan de huur enkel betalen met de euro’s die ze maandelijks vanuit Nederland ontvangt.

OOK INTERESSANT
Surinaamse caissière(55) in Nederland vreest baan kwijt te raken aan self-service kassa's

De dochter voelt zich gechanteerd door deze situatie, zo heeft ze aangegeven. De moeder zou erom bekend staan te bemoeien met haar liefdesrelatie.

Foto ter illustratie.